TJÄNSTER

Ingesdotter erbjuder en bredd och kompetenser och ett nätverk av specialister av andra företag och frilansare. Engagerade teams som brinner för att du ska lyckas med dina marknadsinsatser. Allt från varumärke, kommunikation, design eller att kommunicera digitalt. Kreativ kommunikation som påverkar i en förutbestämd riktning är målet.

Den lilla annonsen för GILLE Minipepparkakshus gjorde succé bland alla andra hus på Hemnet 2021.

VAD SÖKER DU?

VARUMÄRKESARBETE

Det kan handla om ett nytt varumärke som ska ut på marknaden och konkurrera. Ett varumärke som funnits länge men som upplevs förlegat och behöver förflyttas. Marknaden har förändrats och allt fler varumärken konkurrerar på samma position vilket pressar priset nedåt.

KOMMUNIKATION & MEDIA

Vad är syftet och målet med kommunikationen? Vad ska insatsen prestera? Med kreativa kommunikationskoncept skapar man variation. Riktning åt fler målgrupper. Upprepningen som blir lite mer lättsam förnyelse som gör att påminnelser av budskap inte blir tjatiga. Marknadsföringen känns mer genomtänkt konsekvent. Ett bra budskap i konceptuell form ska funka i alla typer av media.

KAMPANJER & FÖRSÄLJNING

Med lång erfarenhet från säljorganisation, central och regional införsäljning, de olika förutsättningarna i varje kategori i butiken erbjuder Ingesdotter helhetsupplägg. Kampanjer i butik kopplade till digitala lösningar som bygger på gammalt tänk kring att skapa köp, återköp, volymdriv, lojalitet och ambassadörskap.

PROJEKTLEDNING & COPYWRITING

Som projektledare och copy i team med andra jobbar Ingesdotter långsiktigt med struktur som innefattar noggranna tidplaner och kostnadsestimat. Avtalsskrivningar, kvalitetssäkring GDPR, koordinering av projekt mellan olika leverantörer mot beställare, copywriting i olika typer av media. Lång digital vana. Administrerar kampanjer på Clearon etc.

INTERIM MARKNAD

Ingesdotter går att anlita som marknadsresurs på både marknadsavdelningar och på företag som exempelvis enbart har försäljningsavdelning. I de fall är Ingesdotter en inhyrd del i verksamheten med visst budgetansvar.

RÅDGIVNING/WORKSHOP

Rådgivning följer med naturligt vid långsiktiga samarbeten. Men kan också erbjudas i form av workshops.